Ένα ακόμη αγαπημένο στέκι ... το PARADISIO RESTAURANT CAFÉ BAR

Οι φίλοι και συνεργάτες, K&M Events σας προτείνουν ... 

 

paradisio

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα είναι να απολαμβάνεις το φαγητό σου με φόντο το απέραντο γαλάζιο…
Ένα ακόμη αγαπημένο στέκι που θα φιλοξενήσει τα όμορφα κορίτσια των καλλιστείων είναι το PARADISIO RESTAURANT CAFÉ BAR όπου βρίσκεται στη περιοχή ¨Βλυχάδια¨ στο νότιο τμήμα της Καλύμνου, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Πόθιας.
Το όμορφο μικρό χωριό βρίσκεται γύρω από ένα μικρό κόλπο όπου συχνάζουν τουριστικά σκάφη και γιότ. Είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε όλες τις ώρες τις ημέρας. Το κέντρο της παραλίας καταλαμβάνεται από το Paradisio, ένα χαλαρό εστιατόριο και beach bar που διαθέτει άψογη εξυπηρέτηση, φιλικό περιβάλλον και φανταστική θέα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας και να συνεχίστε με τις παραδοσιακές και όχι μονό γεύσεις. Το οικογενειακό εστιατόριο παίρνει τις καλύτερες κριτικές των ταξιδιωτών για την τοπική κουζίνα της Καλύμνου….. Αν ψάχνετε για το τέλειο καταφύγιο που τα συνδυάζει όλα μπορείτε να το επισκεφτείτε και τα συμπεράσματα δικά σας…

 


1kallisteia

πηγή: www.kmevents.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!