Επιστροφή στο μέλλον

Α μπε μπα μπλομ. Όχι μη σηκώνεστε, δεν ψάχνουμε να βρούμε ποιος θα τα φυλάει στο κρυφτό.

Μια απλή συσκευή τηλεφώνου ψάχνουμε αλλά χαθήκαμε στο τεχνολογικό κόσμο του Lathourakis Technologies. Και πως να μη χαθούμε δηλαδή αφού ότι λαχταρούσαμε από υψηλή τεχνολογία το είχαμε μπροστά στα μάτια μας. Τα πιάναμε με τα ίδια μας τα χέρια. Όχι - δεν ήταν εικονική πραγματικότητα, ήταν πράγματι το καινούργιο iPhone 6 plus που στόλιζε στην βιτρίνα ο Μιχάλης δίπλα στο διαμάντι της ASUS με καρδιά έναν επεξεργαστή i7. Στο Lathourakis Technologies στην ενορία Καλαμιώτισσα, σας περιμένουν τρεις όροφοι από κινητά και σταθερά τηλέφωνα, φορητούς και σταθερούς υπολογιστές, tablets, πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, παιχνιδομηχανές, ηλεκτρονικά παιχνίδια και gadgets. Προφανώς αγαπάμε την τεχνολογία – ευκαιρία να την αγαπήσετε κι εσείς λίγο παραπάνω!

ΥΓ Μόλις έφτασαν οι καινούργιες κονσόλες PlayStation 3, PlayStation 4 και όλα τα νέα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Για πληροφορίες καλέστε 22430 23606.

πηγή: http://secreteye.gr (Ματιά #7)


secreteye kalymnos

Το Secret Eye είναι ένα Δωρεάν email με τα καλύτερα των νησιών μας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!