Αλλαγή στο χρώμα των ματιών με λέιζερ; Και όμως μπορεί να γίνει…

Όπως επιλέγουμε να αλλάξουμε το σχήμα της μύτης μας ή το μέγεθος των αυτιών μας με τη βοήθεια μιας αισθητικής επέμβασης, στο μέλλον θα μπορούμε να αλλάξουμε και το χρώμα των ματιών μας.

Μια νέα τεχνική λέιζερ που στοχεύει στην αλλαγή του χρώματος των ματιών έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στη Λατινική Αμερική και αναμένεται με αγωνία αν θα λάβει έγκριση για εφαρμογή και στις ΗΠΑ.

Εδώ και αρκετά χρόνια, η εταιρία Stroma Medical διαφημίζει μια πρωτοποριακή τεχνική με λέιζερ που παρέχει μόνιμη αλλαγή στο χρώμα των ματιών, τα οποία γίνονται γαλάζια από καστανά.

Η εταιρία ισχυρίζεται ότι έχει ολοκληρώσει επιτυχώς 37 επεμβάσεις σε ασθενείς στο Μεξικό και την Κόστα Ρίκα. Η επέμβαση εκτιμάται πως θα κοστίζει περίπου 5.000 δολάρια, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του ΤΙΜΕ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρίας Gregg Homer, για να επιτευχθεί η αλλαγή στο χρώμα των ματιών το λέιζερ επεμβαίνει στο λεπτό στρώμα χρωστικής που υπάρχει στην επιφάνεια κάθε ίριδας καφέ χρώματος.

Η επέμβαση διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα, όμως το χρώμα των ματιών δεν αλλάζει αμέσως. Χρειάζονται μερικές εβδομάδες έως ότου απομακρυνθεί ο χρωματιστός ιστός και «αναδυθεί» το γαλανό μάτι.

Αν και η εταιρία ισχυρίζεται ότι η επέμβαση είναι ασφαλής, εκφράζονται ανησυχίες για πιθανή απόφραξη των καναλιών αποστράγγισης του ματιού έπειτα από την αφαίρεση της χρωστικής, με αποτέλεσμα την αύξηση της πίεσης εντός του ματιού και τον αυξημένο κίνδυνο γλαυκώματος.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!