ΣΙΝΕΜΑ: Fantastic Four

Τα παιδιά θαύματα της αμερικανικής επιστήμης βρίσκουν έναν νέο κόσμο που τους μεταμορφώνει σε υπερήρωες. Οι υπερδυνάμεις τους όμως δεν θα τους βγουν σε καλό... Πηγή:www.monopoli.gr
Fantastic Four
 
Το «Fantastic Four» είναι η νέα φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης και πιο παλιάς υπερ-ηρωικής ομάδας της Marvel. Πρωταγωνιστές της τέσσερις νεαροί που μεταφέρονται σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν, ένα περιβάλλον στο οποίο τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα και οι Fantastic Four πρέπει να μάθουν να τιθασεύουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους και να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τη Γη από έναν πρώην σύμμαχό τους, που είναι πλέον εχθρός. 

Η ταινία αυτή ξεκινά από το ίδιο σημείο σε σχέση με την ταινία του 2005. που είχε το ίδιο θέμα. Σε σχέση με την προηγούμενη ταινία, αυτή ίσως να δείχνει πιο ώριμη και με καλύτερες ερμηνείες. Ο Miles Teller, που τον απολαύσαμε στο "Χωρίς Μέτρο", η Kate Mara και ο Reg E. Cathey από το "House of Cards" και ο Jamie Bell, που όταν ήταν πιτσιρικάς μας θάμπωσε στον "Billy Elliot" αποτελούν ένα αξιόλογο καστ. 
1 fantastic four
Κι οι δύο ταινίες -του 2005 και του 2015- πάντως δεν είναι καλές. Η πρώτη παραήταν παιδική. Αυτή παραγίνεται επιστημονικοφανής, με έναν geeky χαρακτήρα. Στο πρώτο μέρος είναι λες και βλέπεις ταινία του Christopher Nolan και θα έλεγα ότι κάτι τέτοιο  δεν "κολλάει" στις ταινίες με υπερήρωες. Στην ουσία, μέχρι να αρχίσει η δράση στο τελευταίο μέρος, το έργο σέρνεται.  

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Μια κουραστική στο μεγαλύτερο μέρος της ταινία, που γίνεται action movie. Οι σεναριογράφοι, στην προσπάθεια τους να εξηγήσουν αναλυτικά πώς και γιατί οι 4 ήρωες απέκτησαν τις δυνάμεις τους, μάλλον το παράκαναν, ενώ και σκηνοθετικά το έργο για μεγάλο μέρος έχει πολύ αργούς ρυθμούς. 

Γιώργος Σμυρνής 


Πηγή:www.monopoli.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!