Ραντεβού με την Ικαρία και τους Φούρνους στο... Σύνταγμα

Για τρεις ημέρες η Ικαρία και οι Φούρνοι Κορσεών «μετακομίζουν» στην πλατεία Συντάγματος προσκαλώντας τους Αθηναίους σε μία εκδήλωση γνωριμίας με τα δυο πανέμορφα νησιά.
Κάθε μέρα, για το διάστημα 28,29 και 30 Μαΐου και από τις 11 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, οι νησιώτες θα παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους αναδεικνύοντας εκτός από τις γνωστές και άγνωστες ομορφιές του τόπου τους, τις γεύσεις αλλά και τα προϊόντα του.
Περισσότερα για τα δύο νησιά μπορείτε να δείτε σε δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις που δημιουργήθηκαν πρόσφατα για την τουριστική προβολή τους και έχουν τα πάντα γύρω από αυτά. Πρόκειται για τιςwww.explore-ikaria.gr (για την Ικαρία) και www.fournikorseon.gr (για τους Φούρνους).
Επίσης, μία μικρή γεύση, διάρκειας οκτώ λεπτών, από τους Φούρνους, μπορείτε να πάρετε από το βίντεο εδώ: 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!