ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΩΜΑΝΟΥ: Do you speak English?

Ναι το ξέρουμε ότι τον μικρό Γιωργάκη τον λένε George στα Αγγλικά. Εκείνος το ξέρει; Αν δεν το ξέρει, έχουμε πρόταση και μάλιστα την καλύτερη.

Ζητήστε την βοήθεια της Αλεξάνδρας (και των άλλων δασκάλων) στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αλεξάνδρας Γρηγορίου Ρωμανού και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθει πολύ περισσότερα από το όνομα του. Αν αναζητάτε το κατάλληλο μέρος για την εκμάθηση ξένων γλωσσών για το παιδί αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους (θα χρειαστεί σίγουρα) πιστέψτε μας, εκεί η μάθηση είναι παιχνίδι! Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, θα τις μιλάει σαν να είναι η μητρική του γλώσσα και θα αποκτήσει με σιγουριά και τα αντίστοιχα διπλώματα. Η άριστη γνώση, η υπομονή και η αγάπη της Μαρίας για τα παιδία εγγυώνται το αποτέλεσμα. Parlez vous français?

Υ.Γ. Το κέντρο ξένων γλωσσών της Αλεξάνδρας Ρωμανού βρίσκεται στην Ενορία Αγίου Θεολόγου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα: 2243047501 και 2243047437.

πηγή: http://secreteye.gr (Ματιά #66)


secreteye kalymnos

Το Secret Eye είναι ένα Δωρεάν email με τα καλύτερα των νησιών μας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!