ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Ραντεβού στην τάξη

Καλοκαίρι τέλος – τα κεφάλια μέσα και back to school! Α! και πριν από την πρώτη μέρα στο σχολείο ένα πέρασμα από το Σχολικό Κέντρο στον κεντρικό εμπορικό δρόμο επιβάλλεται. 

Το κατάστημα σχολικών ειδών του Γιώργου είναι στολισμένο με τις πιο υπέροχες και μοδάτες σάκες που παίζουν με τα μάτια σας για να σας προσελκύσουν. Ο Γιώργος είναι εκεί για να βοηθήσει τους μικρούς του φίλους να επιλέξουν την κατάλληλη τσάντα και τα σχολικά είδη ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας. Το ανανεωμένο Σχολικό Κέντρο σε τρείς ορόφους προσφέρει μόνο τα καλύτερα σχολικά είδη, τσάντες, και όλων των ειδών βιβλία - όπως λογοτεχνικά κλασικά και σύγχρονα, όλων των εκδοτικών οίκων σε απίστευτες προσφορές. Δείτε οπωσδήποτε και την μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Καλή σχολική Χρονιά!

Υ.Γ: Στο Σχολικό Κέντρο (δείτε το video εδώ) θα βρείτε όλα τα βιβλία φροντιστηρίων και σχολικά βοηθήματα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22430-51304.

πηγή: http://secreteye.gr (Ματιά #65)


secreteye kalymnos

Το Secret Eye είναι ένα Δωρεάν email με τα καλύτερα των νησιών μας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!