Ποιος διάσημος πρόλαβε να αποκτήσει τη Rezvani Beast;

Πρόσφατα ο διάσημος ράπερ, Chris Brown, παρήγγειλε το καινούριο του αυτοκίνητο από τη Rezvani Motors. Ήθελε να είναι ο πρώτος που θα αποκτούσε των 500 ίππων Beast και έτσι έγινε.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Αυτό που είναι καταπληκτικό για την αγορά αυτού του supercar είναι ότι συνήθως η Rezvani χρειάζεται 12 έως 14 εβδομάδες για να παραδώσει το κάθε αυτοκίνητο. Ωστόσο, η αυτοκινητοβιομηχανία ήταν σε θέση να το προετοιμάσει μόνο μέσα σε δύο εβδομάδες για χάρη του Chris Brown.

chris brown-rezvani-beast-a640

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κόστιζε 165.000 δολάρια, αλλά ο Αμερικανός τραγουδιστής πλήρωσε επιπλέον 35.000 για να είναι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσει το πρώτο μοντέλο παραγωγής.

Λέγεται ότι στο νέο βίντεο κλιπ για το single του, “Liquor”, θα εμφανίζεται και το νέο του απόκτημα.

chris brown-rezvani-beast-c640

Είναι ουσιαστικά ένα Ariel Atom με ένα νέο «σώμα», που χρησιμοποιεί 2.4 lt Κινητήρα της Honda που προσφέρει 500 PS. Όλη αυτή η δύναμη στέλνεται στους πίσω τροχούς μέσω παραδοσιακού χειροκίνητου συστήματος μετάδοσης, έξι σχέσεων.

chris brown-rezvani-beast-b640

Το Rezvani Beast είναι κατά 136 kg πιο βαρύ από ένα Atom. Παρά το πρόσθετο βάρος όμως, κάνει τα 0-100 σε 2,7 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 266 km/h.

πηγή: http://www.newsauto.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!