ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ - Ατόφιο χρυσάφι

«Ώρα να αρχίσουμε να τρεφόμαστε σωστά», είπε και βούτηξε στο λάδι το ψωμί του. Τον κοιτάξαμε με απορία «Μην ανησυχείς», μας είπε, «το λάδι είναι ντόπιο, από δικές μας ελιές, εξαιρετικά παρθένο και καλό για τον οργανισμό μας. 

Άσε που έχει γίνει τόσο απαραίτητο για όλους εμάς που ακολουθούμε μια υγιεινή διατροφή». Σχεδόν με ευλάβεια, δοκιμάσαμε το πανέμορφο χρυσαφί υγρό - και με την πρώτη σταγόνα συνειδητοποιήσαμε πως είναι σίγουρα ένα ελιξίριο για ξεχωριστές περιστάσεις. Εξόρμηση λοιπόν στην ύπαιθρο (τώρα είναι η εποχή) να τινάξουμε τις ελιές μας, και να συλλέξουμε τον καρπό. Το Δημοτικό Ελαιοτριβείο Καλύμνου, ήδη έχει αρχίσει να λειτουργεί και μας περιμένει να τον επεξεργαστεί και να πάρουμε το εξαιρετικό Καλύμνικο λάδι, έτοιμο να πλουτίσει με γεύση την παραδοσιακή μας κουζίνα. Κάντε το και θα μας θυμηθείτε.

Υ.Γ. Καλέστε εγκαίρως το Δημοτικό Ελαιοτριβείο στο 22430-51369 και κλείσετε το δικό σας ραντεβού για να πάρετε σειρά προτεραιότητας.

πηγή: http://secreteye.gr (Ματιά #78)


secreteye kalymnos

Το Secret Eye είναι ένα Δωρεάν email με τα καλύτερα των νησιών μας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!