Α.Σ. TAE KWON DO ΚΑΛΥΜΝΟΥ - Εξ’ επαφής

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» … ή απλά, για να είναι ο νους υγιής, πρέπει και το σώμα να είναι υγιές. 

Οπότε σκεφτήκαμε να φροντίσουμε να βρούμε το κατάλληλο αθλητικό περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Πολλά τα γυμναστήρια και οι σχολές πολεμικών τεχνών αλλά το Τάε Κβον Ντο, μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και που το 2000, το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης, έγινε επίσημο Ολυμπιακό άθλημα μας είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Έτσι βρεθήκαμε στην σχολή του Γιώργου Τσουκαλά στην Αμμουδάρα και παρακολουθήσαμε μια σύντομη επίδειξη όπου η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση των αθλητών μας εντυπωσίασε. Εκτελούσαν κάθε κίνηση με ακρίβεια και αρμονία. «Η ευγένεια, η εντιμότητα, η επιμονή, ο αυτοέλεγχος και το ακατάβλητο πνεύμα είναι οι αρχές του Τάε Κβον Ντο που θα αποκομίσουν τα παιδιά μας», μας είπε ο δάσκαλος και μας κέρδισε.

Υ.Γ. Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και επίπεδα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τησελίδα τους στο facebook ή καλέστε στο 6946712690.

πηγή: http://secreteye.gr (Ματιά #81)


secreteye kalymnos

Το Secret Eye είναι ένα Δωρεάν email με τα καλύτερα των νησιών μας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!