Πωλείται η βίλα του Playboy μαζί με... τον Χιου Χέφνερ

Η έπαυλη του Playboy τίθεται προς πώληση, ωστόσο ο μέχρι πρόσφατα κάτοικός της, Χιου Χέφνερ, θα παραμείνει στη θέση του.

Οι επιχειρήσεις του Playboy ανακοίνωσαν ότι το ακίνητο που βρίσκεται δυτικά του Λος Άντζελες και στο οποίο έχουν γυριστεί πολλές ταινίες και έχουν λάβει χώρα πολλά πάρτι διάσημων προσωπικοτήτων, πωλείται έναντι 200 εκατ. δολαρίων.

Προϋπόθεση για την πώληση αποτελεί ότι ο 89χρονος ιδρυτής του περιοδικού, θα εξακολουθήσει να μένει εκεί, δεδομένου ότι η εταιρεία αγόρασε την έπαυλη πριν από 45 χρόνια για περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Τζον Βλάουτιν.

Στη βίλα μπήκε πωλητήριο λόγω της δραματικής πτώσης της κυκλοφορίας τουπεριοδικού το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπο με διαδικτυακούς ανταγωνιστές σχετικού περιεχομένου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Playboy, Σκόττ Φλάντερς, επισημαίνει ότι  η πώληση θα βοηθήσει την εταιρεία ώστε η τελευταία να  «επανεπενδύσει στην μετατροπή της δραστηριότητάς της».

Δείτε τις φωτο εδώ:

Πηγή:nbcnews.com & http://www.enikos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!