Μήλος Τήνος και Ιθάκη οι νέοι προορισμοί για το Καλοκαίρι του 2016

Λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας εισάγει στα προγράμματα του 2016 ο σπεσιαλίστας των διακοπών στην Ελλάδα, Olympic Holidays.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή, Φώτη Λαμπριανίδη, η Ιθάκη, η Μήλος και η Τήνος αποτελούν τις νέες προσθήκες του βρετανού τουρ οπερέιτορ για το 2016.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαμπριανίδης, οι μικρές διαθεσιμότητες στους προορισμούς αυτούς σημαίνει ότι η εισαγωγή τους στα φετινά προγράμματα θα έχει περιορισμένο αντίκτυπο στο συνολικό αριθμό των επιβατών, όμως αναδεικνύει την ισχύ του τουρ οπερέιτορ ως προς τις γνώσεις που έχει για τον προορισμό Ελλάδα.

Προσφέρουμε ταξίδια προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ελλάδας, είπε, και τώρα προσθέτουμε και μικρότερα νησιά. Η ελκυστικότητά τους είναι εκπληκτική, όμως δεν πρόκειται να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες επιβάτες καθώς έχουν μικρή διαθεσιμότητα κλινών, τόνισε ο κ. Λαμπριανίδης.

Παρότι η φιλοξενία στα 3 αυτά νησιά είναι επι του παρόντος καθαρά αυτοεξυπηρετούμενη, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα συμπεριληφθούν και συμβόλαια με μικρά ξενοδοχεία και B&B.

Διαβάστε Περισσότερα ... http://milosvoice.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!