Β. Πανάτος αντί Γονίδη σε νυχτερινό μαγαζί της Παραλιακής και σε τραγούδια σίριαλ του ANT1

Πριν από λίγες ημέρες έσκασε σαν βόμβα στην Νυχτερινή Αθήνα, η είδηση ότι ο αγαπημένος Σταμάτης Γονίδης, ΔΕΝ θα ξανακάνει ζωντανές εμφανίσεις εξ αιτίας μιας προσβλητικής χειρονομίας την ώρα που τραγουδούσε

-σημ. έκανε ναζιστικό χαιρετισμό ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, αναγκάζοντας τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ να αποφασίσει τον ΙΣΟΒΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ του από τις πίστες, αυστηρότατη ποινή που δεν έχει επιβληθεί ξανά στην Ελλάδα.

Αυτό το νέο απογοήτευσε τους χιλιάδες θαυμαστές του, όπου έσπευσαν να εκδηλώσουν την αντίθεση τους σε αυτή την απόφαση μέσω facebook και twitter γράφοντας εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης. Ο Σταμάτης ήδη βρισκόταν ένα βήμα πριν την συμφωνία με πασίγνωστο μαγαζί της παραλιακής για τις εμφανίσεις του την καλοκαιρινή σαιζόν, μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του στο «Feve».

Ήδη είχαν μείνει να κανονιστούν μόνο οι λεπτομέρειες για να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις μετά το Πάσχα. Το δυσάρεστο νέο για τον αποκλεισμό του Γονίδη, δικαιολογημένα ανέτρεψε τον προγραμματισμό του επιχειρηματία, ο οποίος φυσικά είχε «χτίσει» ολόκληρο σχήμα πάνω στην καλλιτεχνική προσωπικότητα και το μουσικό ύφος του Σταμάτη και κινδύνευε να μείνει εκτός σεζόν. Ο γνωστός επιχειρηματίας όμως σκέφτηκε το σοφό «ουδείς αναντικατάστατος» και η λύση βρέθηκε.

Πλησίασε τον νεαρό τραγουδιστή Βαγγέλη Πανάτο που η φωνή του και τα τραγούδια του θυμίζουν πολύ την «σχολή Γονίδη» και του πρότεινε να ηγηθεί του σχήματος ! Να σημειωθεί εδώ, ότι ο πολύ καλός τραγουδιστής για πρώτη φορά θα ηγηθεί σε πρωτοκλασάτο μαγαζί της παραλιακής.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης τον τελευταίο καιρό βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στην Βουλγαρία με το τραγούδι του «Αντέχω Ακόμα» που επιλέχθηκε σαν soundtrack σε καθημερινό σίριαλ, την ανάθεση του από τον ANT1 να γράψει και να ερμηνεύσει τραγούδια για 2 σίριαλ Ελληνικά που θα προβληθούν τον Οκτώβριο, ενώ παράλληλα ο γνωστός Τούρκος τραγουδιστής Σελντίν Ναγιέμ έχει ζητήσει τα δικαιώματα για να επανεκτελέσει τραγούδι του και φυσικά η ανοδική πορεία που έχουν άλλα 2 καινούργια τραγούδια του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό και μάλιστα στα Δωδεκάνησα από όπου κατάγετε δημιουργεί ντελίριο με κάθε εμφάνιση του. Στις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας.

Σπύρος Τ.Ιωαννίδης

 
http://vimatisko.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!