Φτιάξε σωστά το σχήμα των φρυδιών σου, μόνη σου

Σίγουρα η αισθητικός σου ξέρει να το κάνει καλύτερα από τον καθένα, αλλά γιατί να μη βασιστείς στα δικά σου χέρια;
 
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να αναδείξουν άψογα το πρόσωπό σου και να τονίσουν τις γωνίες τους. Μην τα αφήνεις απεριποίητα.
Ακόμη κι αν κάνεις λάθος στον σχηματισμό τους, μπορείς να το διορθώσεις χρησιμοποιώντας μολύβι φρυδιών, κάνοντάς το πιο παχύ αν είναι πολύ αραιό ή μεγαλώνοντάς το αν είναι πολύ μικρό. Στην περίπτωση που είναι πολύ παχύ από φυσικού του χρειάζεσαι και ένα ψαλιδάκι για να το κόψεις και να το αραιώσεις.
Βήμα προς βήμα
- Κράτα μια επίπεδη επιφάνεια , όπως ένα μολύβι φρυδιών ή ένα χάρακα, κάθετα μπροστά από το πρόσωπό σου . Η γραμμή να είναι επάνω, έτσι ώστε να αγγίζει την έξω μεριά της μύτης σου και το εσωτερικό του ματιού σου. Η γραμμή αυτή θα προσδιορίσει το σημείο όπου θα πρέπει να ξεκινήσει το φρύδι. Μάρκαρε εκείνο το σημείο με ένα μολύβι φρυδιών ως σημείο αφετηρίας. Επανάλαβε για το άλλο μάτι.
- Δημιούργησε ξανά μια γωνία, με επίπεδη επιφάνεια, έτσι ώστε να αγγίζει τα εξωτερικά άκρα της μύτης σου και επίσης να διαπερνά κατά μήκος την εξωτερική ακμή του ματιού σου. Αυτό είναι ουσιαστικά που σου δείχνει το σημείο όπου πρέπει να τελειώσει το φρύδι.
- Σημείωσε αυτό το σημείο με το μολύβι των φρυδιών σου Επανάλαβε με το άλλο μάτι.
- Σχεδίασε με ένα μολύβι ματιών πώς θες να είναι το σχήμα των φρυδιών σου και ό, τι τρίχες περισσεύουν έξω από τις γραμμές βγάλε τις με το τσιμπιδάκι.
Για συμβουλές ομορφιάς σε βίντεο, μπορείς να τσεκάρεις το παρακάτω.
 
{dmotion}xyxkwa{/dmotion}
 
http://cosmo.gr
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!