Πόσο αντέχουν οι άνδρες τα ψώνια στα μαγαζιά

Ψώνια. Μια διαδικασία που πολλές φορές, θέτει υπό δοκιμασία τα νεύρα και την υπομονή του ανδρικού φύλου


Σύμφωνα με μια νέα έρευνα σχετικά, οι άνδρες αρχίζουν και βαριούνται σε διάστημα λιγότερο της μισής ώρας και συγκεκριμένα σε 26 λεπτά!

Η συνήθης τακτική των ανδρών, να ψωνίζουν αυτό που θέλουν στο πρώτο κατάστημα που θα το βρουν, τους καθιστά ευάλωτους στη συνήθεια των γυναικών να τριγυρίζουν επί ώρες στα μαγαζιά, μπαινοβγαίνοντας μάλιστα πολλές φορές στα ίδια μέρη. Βεβαίως οι γυναίκες δεν είναι ανεπηρέαστες από την πλήξη, όμως εδώ τα μέτρα είναι άλλης τάξεως: αρχίζουν και βαριούνται μετά από δύο περίπου ώρες, κι αυτό εφόσον δεν έχουν βρει κάτι να αγοράσουν.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, 8 στους 10 Άγγλους θεωρούν βαρετά τα ρούχα που ψωνίζουν με τις γυναίκες τους, ενώ σχεδόν ο 1 στους 2 αποφεύγει συστηματικά να πηγαίνει για αγορές με τη συμβία του. Ο 1 στους 4 παραδέχτηκε ότι τουλάχιστον μια φορά εγκατέλειψε τη γυναίκα του στο μαγαζί και γύρισε σπίτι μόνος του, ο 1 στους 3 κάθονται συχνά έξω από το κατάστημα και περιμένουν, ενώ σχεδόν μια στις δυο φορές που ένα ζευγάρι θα πάει μαζί για ψώνια, θα καταλήξει σε καυγά.

Τέλος, κάτι που ίσως θα έπρεπε να λάβουν υπόψη τους οι γυναίκες που επιμένουν να παίρνουν μαζί τους τους άντρες τους στα ψώνια: ο 1 στους 5, παραδέχεται ότι κοιτάζει άλλες γυναίκες, για να περάσει η ώρα πιο ευχάριστα...
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!