Βρέθηκε χάπι που... μειώνει την επιθυμία για ψώνια!

Βρέθηκε χάπι που... μειώνει την επιθυμία για ψώνια! Ναι και όμως είναι αλήθεια!Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Μινεσότα διαπίστωσαν ότι η... ουσία μεμαντίνη, η πρώτη ουσία που εγκρίθηκε ποτέ για το Αλτσχάιμερ, βοηθάει στην μείωση της καταναλωτικής μανίας!!!

Σε δοκιμαστική έρευνα που έγινε σε άτομα εθισμένα στα ψώνια η διαφορά ήταν αισθητή. Σε γενικές γραμμές τα συμπτώματα περιορίστηκαν κατά το ήμισυ με λιγότερες παρορμητικές αγορές και βελτίωση στις παρορμητικές ανάγκες.

Οι επιστήμονες εικάζουν τώρα ότι η ουσία μεμαντίνη βοηθάει στην μείωση των ιδεοψυχαναγκαστικών διαταραχών.

Πάντως αν όντως ισχύουν τα αποτελέσματα το σίγουρο είναι ότι βοηθάει δραστικά στην αύξηση του οικογενειακού προϋπολογισμού.dete.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!