Επικίνδυνα τα στενά παντελόνια

Μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη νευρική βλάβη   Από την Kate Moss μέχρι τον Russell Brand τα skinny jeans αποτελούν απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας εκείνων που θέλουν να είναι στη μόδα.

Όμως οι φανατικοί οπαδοί των στενών παντελονιών ίσως δε γνωρίζουν ότι μπορούν να προκαλέσουν... νευρικές βλάβες!

Η Dr Karen Boyle από το ιατρικό κέντρο Greater Baltimore Medical Center ανέφερε ότι έχει εξετάσει πολλούς ασθενείς, οι οποίοι υπέφεραν από παραισθητική μηραλγία (meralgia paresthetica), εξαιτίας των μοντέρνων ρούχων τους, με αποτέλεσμα να νιώθουν «μυρμήγκιασμα», μούδιασμα και πόνο στο επάνω τμήμα των ποδιών.

«Αυτό συμβαίνει επειδή συμπιέζονται τα νεύρα που περνούν από τη συγκεκριμένη περιοχή»
Όταν δε μια γυναίκα φοράει ψηλά τακούνια και στενό παντελόνι για να δείχνει πιο ψηλή και πιο λεπτή, τα συμπτώματα χειροτερεύουν, επειδή κάθε κίνηση της λεκάνης αυξάνει την πίεση.

Η γιατρός προτείνει στα «θύματα της μόδας» που έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα στον εαυτό τους να το ξανασκεφτούν και να δοκιμάσουν λίγο πιο φαρδιά παντελόνια, ή έστω τα πιο ελαστικά.

Η ίδια προειδοποιεί ότι υπάρχει ο κίνδυνος μόνιμης νευρικής βλάβης αν κάποιος αγνοεί τα συμπτώματα.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!