Θα βάζατε το μωρό σας να κοιμηθεί δίπλα σε ένα χασαπομάχαιρο;

Είναι το να κοιμάστε με το μωρό σας στο κρεβάτι εξίσου επικίνδυνο με το να βάλετε δίπλα του στο κρεβάτι ένα χασαπομάχαιρο; Κι όμως ναι... αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας υγείας του Μιλγουόκι που λάνσαραν μια προκλητική διαφημιστική εκστρατεία προκειμένου να αποτρέψουν τους γονείς από αυτή τη συνήθεια.

Όπως δήλωσε η επίτροπος υγείας του Μιλγουόκι, Bevan Baker η πρωτοβουλία έχει σαν στόχο να μειωθούν οι θάνατοι των παιδιών: «Είναι σοκαριστικό; Είναι προκλητικό; Ναι. Είναι όμως πιο προκλητικό και σοκαριστικό να βλέπουμε ότι έχουμε περισσότερους θανάτους συγκριτικά με υπανάπτυκτες χώρες.
Ενάντια όμως στη συνήθεια των γονιών να κοιμούνται με το μωρό δίπλα τους ή ανάμεσα τους, τάσσεται και η αμερικανική ακαδημία παιδιατρικής η οποία συστήνει στους γονείς να βάζουν το παιδί τους σε διαφορετικό κρεβάτι καθώς υπάρχει ο κίνδυνος στραγγαλισμού ή ασφυξίας.

Παρόλα αυτά πολλοί γονείς επιμένουν λέγοντας ότι η πρακτική αυτή διευκολύνει το θηλασμό κάνοντας λόγο για μια καταπληκτική εμπειρία που ανταμείβει τόσο τους γονείς όσο και το βρέφος, όταν λαμβάνονται όλες οι αναγκαίες προφυλάξεις.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!