Γιατί οι γυναίκες προτιμούν Rolls Royce και Lamborghini;

Αρκετά ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη πρόσφατα στις ΗΠΑ σχετικά με τις προτιμήσεις των γυναικών αγοραστών...
Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το 2010 καταγράφηκε αυξητική τάση στις γυναίκες που επέλεξαν για αυτοκίνητό τους κάποιο supercar. Η αγαπημένη ακριβή μάρκα των γυναικών είναι η Rolls Royce, με το 9,3% των πωλήσεων της εταιρίας να οφείλεται στο ωραίο φύλλο (από 8% το 2009).

Τη μεγαλύτερη άνοδο ωστόσο είχε η Lamborghini, με αύξηση 2,2% (συνολικά το 7,4% των πωλήσεών της έγιναν σε γυναίκες). Άνοδο στις προτιμήσεις των γυναικών σημείωσε και η Ferrari με 6,4% των συνολικών πωλήσεων (έναντι 5,1% το 2009).

Η έρευνα ωστόσο δεν δίνει απάντηση σχετικά με την αιτία που το 2010 προκάλεσε την αύξηση στην αναλογία πωλήσεων γυναικών-ανδρών (που φυσικά συνεπάγεται αναλογική πτώση των πωλήσεων που έγιναν σε άνδρες)... Σημειώνουμε ότι η έρευνα διεξήχθη στις Η.Π.Α., όπου δεν συνηθίζεται οι σημαντικές αγορές να γίνονται «στο όνομα» συζύγων, τέκνων κ.ά. για φορολογικούς λόγους...
protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!