Γυναίκα: Νους υγιής εν σώματι… υγιεί;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σχετικά με τις συνήθειες των εξόδων των γυναικών, τέσσερις στις 10 ξοδεύουν περισσότερο για την εμφάνισή τους παρά για την υγεία τους. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail και πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 3.000 γυναικών, ηλικίας μεταξύ 18 και 65 ετών...

Μια γυναίκα καταναλώνει κατά μέσο όρο περίπου 400 ευρώ το χρόνο για την περιποίηση των μαλλιών, το μακιγιάζ, καθώς και για το τεχνητό μαύρισμα, ενώ μόλις 280 για την σωματική της υγεία.

Μάλιστα το 41% των συμμετεχόντων στην έρευνα προτιμά να χρησιμοποιεί συμπληρώματα διατροφής και θρεπτικές τροφές για να έχει καλή φυσική κατάσταση, παρά να πιλέγει την άσκηση που είναι ο καταλληλότερος τρόπος για ένα υγιές και όμορφο σώμα.

Όσον αφορά στη σωματική υγεία της κάθε γυναίκας, το φαινόμενο που παρατηρείται είναι πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες που είναι αδύνατες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και υγιείς.

Σχεδόν το 19% έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω εξάντλησης από υπερβολική δίαιτα και μία στις 20 έχει καταφύγει στη λύση των καθαρτικών προκειμένου να χάσει βάρος. Το 3% επιλέγει να ξεκινήσει το κάπνισμα προκειμένου να χάσει μερικά κιλά και το 14% έχει χρησιμοποιήσει χάπια διατροφής.

http://apolitistosteki.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!