2011 Νέα χρονιά! Νέοι στόχοι!!

Ξεκίνάει μια νέα χρονιά και βάλαμε νέους στόχους, μικρούς ή μεγαλύτερους. Μπορεί να είχαμε δώσει την υπόσχεση στον εαυτό μας ότι η νέα χρονιά θα μας βρει με όλους τους στόχους μας πραγματοποιημένους, όμως πολλά από αυτά που λέμε στον εαυτό μας ότι θα τηρήσουμε κάθε χρόνο, κάνοντας ανασκόπηση στο τέλος της χρονιάς βλέπουμε ότι δεν τα καταφέραμε και μείναμε μόνο στο “θέλω να κάνω” ή “πρέπει να το κάνω”.

Από φόβο, αμέλεια ή μήπως γιατί τελικά πολύ απλά καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια στη σκέψη παρά στην πράξη.

Αυτή τη χρονιά ας κάνουμε επιτέλους πράξεις κι ας μην μείνουμε στις υποσχέσεις. Την καινούρια χρονιά ας περάσουμε στη δράση. Ας φτιάξουμε ένα πλάνο με τα πράγματα που για πολύ καιρό θέλουμε να κάνουμε και ας τα πραγματοποιήσουμε επιτέλους. Ας κάνουμε επιτέλους την προσπάθεια και ας επιμείνουμε χωρίς να το βάζουμε κάτω στην πρώτη δυσκολία. 
Την καινούρια χρονιά υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Θα κάνω πράξεις και δεν θα το πολυσκέφτομαι ούτε θα έχω δεύτερες σκέψεις για όσα θέλω να κάνω. Για όσα θέλω να γίνω. Από την στιγμή που θελήσω κάτι σημαίνει ότι μπορώ να το κάνω. Αν θέλω κάτι, δεν υπάρχει τίποτα και κανένας που να με κάνει να πιστέψω πως δεν μπορώ να το κάνω. Ούτε ο ίδιος μου ο εαυτός. Όταν θέλω κάτι θα το κάνω πράξη. Λέω στον εαυτό μου  ότι αξίζει να έχει ότι ακριβώς επιθυμεί. Ότι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το καταφέρεις με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο και είναι σίγουρο πως αν πιστέψεις στον εαυτό σου και καταλάβεις πόσο ξεχωριστός είσαι δεν θα έχεις δεύτερες σκέψεις ποτέ για όλα όσα θες να καταφέρεις. Την καινούρια χρονιά θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Να νικήσω τους φόβους μου και να διώξω όλες αυτές τις σκέψεις που με κρατάνε πίσω στη ζωή. Την καινούρια χρονιά θα αγαπήσω τον εαυτό μου θα έχω αυτοπεποίθηση θα κοιτάξω την ζωή στα μάτια και θα απαλλαγώ από τις αρνητικές σκέψεις που φωλιάζουν στο μυαλό μου. Θα ξυπνάω το πρωί και θα χαμογελώ στον καθρέφτη μου και στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Θα ξέρω ότι οτιδήποτε βάλω στο μυαλό μου μπορώ να το καταφέρω. Ξεκινάω από τώρα και όχι αύριο. Την καινούρια χρονιά σταματάω να χρησιμοποιώ το «θα». Απλά κάνω! Από το πιο μικρό πραγματάκι μέχρι τα μεγάλα όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω. Την καινούρια χρονιά χαίρομαι την κάθε στιγμή χωρίς να τις γεμίζω με χιλιάδες αρνητικές σκέψεις. Βλέπω όμορφα όνειρα. Θα αγαπήσω τον εαυτό μου θα τον νοιάζομαι και θα τον προσέχω και αυτό θα κάνει τους γύρω μου να με αγαπούν περισσότερο. Θα φτιάξω την ζωή μου όπως ακριβώς θέλω να τη ζήσω. Την καινούρια χρονιά θα είμαι ευτυχισμένη. Δεν θα μένω στην ιδέα. Θα την πραγματοποιώ. Και μετά θα χαίρομαι γιατί οι προσπάθειές μου θα με ανταμείβουν με τα καλύτερα δώρα. Γιατί θα ζω την ζωή μου όπως ακριβώς την έχω ονειρευτεί. Όπως ακριβώς μου αξίζει. Την νέα χρονιά  σταματάω τη θεωρία και κάνω πράξεις.!!! Εσείς;

http://groovyfashion.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!