Η πατάτα κάνει καλό στα... μάτια!

Φτιάξτε μάσκα ματιών και αναζωογονήστε το βλέμμα σας

Μαύροι κύκλοι και σακούλες ταλαιπωρούν τα μάτια σας και εσείς ψάχνεται λύση σε κάθε καλλυντικό. Η λύση βρίσκεται στη φύση και δεν είναι άλλη από την πατάτα, η οποία μπορεί να φέρει αποτελέσματα ακόμα και αν απλά βάλετε δυο φέτες πάνω στα μάτια σας.
Μπορείτε, όμως, να φτιάξετε και μια μάσκα ματιών γρήγορα και εύκολα.

Ετοιμάστε πρώτα ένα πιάτο, όπου θα...
βάλετε τέσσερα τετράγωνα κομμάτια τουλπανιού, δύο μικρά και δύο μεγάλα. Τρίψτε μια μεγάλη πατάτα σε ψιλό τρίφτη και τοποθετήστε το μισό από αυτόν το χυλό στα δύο μεγάλα κομμάτια του βαμβακερού υφάσματος, φτιάχνοντας δύο επιθέματα στις διαστάσεις που έχει το μισό μάγουλο.

Στη συνέχεια, βουτήξτε τα δύο μικρά κομμάτια σε χαμομήλι, διπλώστε τα τα και τοποθετήστε τα πάνω στα μάτια, ένα σε κάθε μάτι.

Ύστερα, εφαρμόστε τα μεγάλα σε κάθε μάγουλο, όσο γίνεται πιο κοντά στα μάτια. Εκείνο που έχει πολύ σημασία είναι να προστατεύσετε καλά τα μάτια με τις μικρές κομπρέσες και να φέρετε πολύ κοντά τα επιθέματα της πατάτας, για να θεραπεύσετε το πρήξιμο και τις μικρές ρυτίδες.

Για καλύτερα αποτελέσματα, μείνετε ξαπλωμένη με τα επιθέματα για 30-40 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύντε το πρόσωπό σας με χαμομήλι.
http://olagiatingunaika.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!