Πόσες θερμίδες χάνουμε κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού...

 Σηκωθείτε από τον καναπέ Οτιδήποτε χρειάζεσαι μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Πήγαινε στην κουζίνα να φτιάξεις τον καφέ σου, να στρώσεις το τραπέζι, να πλύνεις τα πιάτα, ή κάνε έναν έλεγχο στην ντουλάπα και τα συρτάρια σου. Ακόμα και μικρές καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να βοηθήσουν στην ενεργοποίησή σου.

Κλείσε την τηλεόραση, βάλε τα αγαπημένα σου τραγούδια και χόρεψε. Μισή ώρα χορού είναι αρκετή για να φτάσεις το στόχο σου. Κερδίζεις σε διάθεση και δαπανάς 200 περίπου θερμίδες.
• Κάνε εσύ τις δουλειές στο σπίτι
Πλύνε τα πιάτα, ξεσκόνισε, βάλε ηλεκτρική σκούπα, σφουγγάρισε τις σκάλες ή το μπαλκόνι και το διάδρομο του ορόφου σου, πλύνε εσύ το αυτοκίνητό σου. Σε μισή ώρα, καθαρίζοντας το σπίτι, θα καταναλώσεις περίπου 150 θερμίδες ενώ πλένοντας το αυτοκίνητο κοντά στις 190 θερμίδες.

• Χρησιμοποίησε τις σκάλες, όχι το ασανσέρ

Χρησιμοποιώντας κάποιος τις σκάλες αντί του ασανσέρ μπορεί να έχει απώλεια ενός κιλού έπειτα από έξι μήνες. Στην αρχή δοκίμασε να ανεβαίνεις και τα κατεβαίνεις έναν όροφο και σταδιακά μάθε να χρησιμοποιείς το ασανσέρ μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.
Σε αυτό θα πρέπει να προστεθούν οι ευεργετικές συνέπειες στα οστά, στο καρδιοαναπενυστικό σύστημα και στους μύες.

• Ασχολήσου με το σπίτι σου

Φύτεψε λουλούδια στο μπαλκόνι και ασχολήσου με αυτά. Πότιζέ τα εσύ, άλλαζε τις γλάστρες καθώς μεγαλώνουν, κλάδευέ τα. Αν έχεις περισσότερο χρόνο ασχολήσου και με τα φυτά του κοινόχρηστου χώρου της πολυκατοικίας σου. Επιδιόρθωσε μικροφθορές στα έπιπλα, φτιάξε μόνος τα μερεμέτια. Μια ώρα την ημέρα αν ασχοληθείς με κάτι από τα παραπάνω εκτός της ευχαρίστησης που θα νιώσεις θα έχεις και μια απώλεια της τάξης των 200 θερμίδων.

http://www.markos.tv/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!