Στα άδυτα της... γυναικείας τσάντας!!!

Το τι ακριβώς περιλαμβάνει μια γυναικεία τσάντα αποτελεί απορία πολλών ανδρών και σε αυτήν την ερώτηση έρχεται να δώσει απαντήσεις βρετανική έρευνα.

Κραγιόν, προφυλακτικά αλλά και... ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα βρει κάποιος στην τσάντα της φίλης του!
Σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων σε δείγμα 5.000 ανθρώπων μια γυναικεία τσάντα ζυγίζει 10,5 κιλά, όσο δηλαδή ένα μωρό 15 μηνών!
Μέσα σε αυτήν, όπως αναφέρεται στη μελέτη, μπορεί να βρει κανείς κλειδιά, κινητό τηλέφωνο, χαρτομάντιλα, τσίχλες, Mp3 player, λιπ γκλος, κραγιόν, παυσίπονα, μικρούς καθρέφτες αλλά και αποσμητικό.
Ορισμένες από τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στην έρευνα απάντησαν πως εκτός από τα παραπάνω στην τσάντα τους μεταφέρουν προφυλακτικά, οδοντόβουρτσα, σύνεργα ραπτικής αλλά και... ανοιχτήρι μπουκαλιών!
Όσον αφορά του άνδρες, ένας στους είκοσι (6%) έχει ένα καθαρό εσώρουχο μαζί του όπως και το 12% των γυναικών! Επιπλέον, τσάντα μεταφοράς σκύλων έχει το 5% των ανδρών σε αντίθεση με το μόλις 1% των γυναικών.

http://alepounews.blogspot.com/2010/02/blog-post_3749.html


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!