Η πασαρέλα της Νέας Υόρκης άνοιξε για τις παχουλές

Το ντεφιλέ έγινε στο Lincoln Center και πλήθος κόσμου έσπευσε για να δει τις δημιουργίες μόδας για γυναίκες με παραπάνω κιλά, που προτείνουν οι σχεδιαστές για την άνοιξη του 2011. 


Ένα από τα ακριβότερα μοντέλα στο χώρο, η Εμμέ δήλωσε ότι “σιγά σιγά η κοινότητα της μόδας θα υιοθετήσει τη λογική να βγάζει ρούχα και για γυναίκες που δεν έχουν τις ιδανικές αναλογίες. “Περίπου 62 εκ. γυναίκες είναι υπέρβαρες, γιατί τώρα για πρώτη φορά εμφανίζουμε ρούχα για εκείνες;” αναρωτήθηκε η Εμμέ που παρουσιάζει επίσης το τηλεοπτικό πρόγραμμα “More to Love”.
Η γνωστή από τη φωτογράφιση του γαλλικού ELLE, της ιταλικής Vogue, του Glamour και του Marie Claire Λίζι Μίλλερ, δήλωσε ότι “καιρός ήταν να γίνει και μία επίδειξη μόδας για παχουλές γυναίκες”. 
Παρούσα και η νικήτρια του “America's Next Top Model” η Whitney Thompson. Η κ. Τόμσον έχει δηλώσει ότι την ενοχλεί το γεγονός ότι οι φωτογραφίες “πειράζονται” από τα επιτελεία των περιοδικών και ότι δεν υπάρχουν νούμερα για πιο παχουλές γυναίκες. “Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι σε ένα σόου για γυναίκες με καμπύλες” δήλωσε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!