Τρισδιάστατο σουτιέν από την Wonderbra!

Για μία ακόμη φορά η εταιρεία εσωρούχων Wonderbra πρωτοπορεί στον χώρο της. Τώρα, με τη νέα σειρά στηθόδεσμων, οι οποίοι όχι μόνον διπλασιάζουν το μέγεθος του στήθους, αλλά λειτουργούν και μέσω… τρισδιάστατης λειτουργίας!


Το νέο σουτιέν διαφημίστηκε μέσω διαφημιστικής πινακίδας στο μετρό του Λονδίνου και συγκεκριμένα στον σταθμό Waterloo, όπου κυριολεκτικά προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος. Τα μοντέλα που.. στάθηκαν λίγη ώρα αργότερα στο σημείο φορώντας το συγκεκριμένο εσώρουχο και είδαν το στήθος τους να γίνεται διπλάσιο και φόρεσαν τρισδιάστατα γυαλιά, με τα οποία μπορούσαν να βλέπουν η μία το στήθος της άλλης μέσα από το εσώρουχο!

Πριν από πολλά χρόνια, 16 για την ακρίβεια, η εν λόγω εταιρεία είχε πρωτοτυπήσει και πάλι, με την Eva Herzigova, 
η οποία διαφήμιζε εσώρουχα με το σύνθημα HelloBoys… Η συγκεκριμένη αφίσα είχε ψηφιστεί τότε στην 10η θέση με τα πόστερ του αιώνα, ενώ προκάλεσε κυριολεκτικά δεκάδες ατυχήματα στους δρόμους, με τους οδηγούς να παρασύρονται στη θέα του μοντέλου και να ξεχνούν ότι κρατάνε τιμόνι.

Το σουτιέν πωλείται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα του Λονδίνου. Οποια κυρία το φορέσει, μπορεί να προμηθευτεί και τα κατάλληλα γυαλιά,
ούτως ώστε ο αγαπημένος της να βλέπει και το... εσωτερικό! Αντε, να παίρνουν σειρά και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
star

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!