Όταν το αγόρι έχει από νωρίς νταντά, γίνεται… «γυναικάς»

Όταν μια μητέρα προσλαμβάνει νταντά για να προσέχει το μερικών μηνών αγοράκι της, κινδυνεύει να το μετατρέψει σε «καθ’ έξιν γυναικά», ισχυρίζεται Βρετανός ψυχίατρος.

Στο βιβλίο του με τίτλο «The Unsolicited Gift», ο Dr. Dennis Friedman υποστηρίζει ότι η μεταβίβαση της φροντίδας του μωρού από πολύ νωρίς δημιουργεί τον κίνδυνο να αναπτύξει το αγοράκι δια βίου διπλά στάνταρτ σε ότι αφορά τις γυναίκες.

Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη και αν παντρευτεί, πάντα θα έχει το αίσθημα ότι κάποια άλλη γυναίκα είναι αυτή που θα μπορούσε να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

«Του εισάγει την έννοια της Άλλης Γυναίκας» δηλώνει ο Dr. Friedman, ο οποίος είναι 85 ετών.

«Δημιουργεί έναν διχασμό στο μυαλό του ανάμεσα στη γυναίκα την οποία γνωρίζει ως φυσική του μητέρα και τη γυναίκα με την οποία έχει φυσική επαφή: τη γυναίκα που τον κάνει μπάνιο και τον πηγαίνει στο πάρκο.»

«Ως αποτέλεσμα, μεγαλώνει με την ιδέα ότι, παρόλο που μια μέρα θα περάσει από όλες τις κοινωνικές και σεξουαλικές επισημότητες του γάμου, στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχει η έννοια αυτής της άλλης γυναίκας, η οποία γνωρίζει τις ανάγκες του και φροντίζει γι’ αυτές.»

Τα κορίτσια επίσης δεν έχουν ανοσία σε αυτό το αίσθημα, υποστηρίζει ο Dr. Friedman. Αν έχουν νταντά, δημιουργείται ένα «κενό ανάγκης», το οποίο αργότερα θα προσπαθήσουν να καλύψουν με διάφορους τρόπους, όπως αλκοόλ, ουσίες, σεξ ή χρήματα.

Ο Dr. Friedman δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται πως οι απόψεις του δεν θα γίνουν ευχάριστα αποδεκτές από τις γυναίκες, οι οποίες αισθάνονται ότι έχουν το δικαίωμα να έχουν καριέρα και κοινωνική ζωή ενώ μεγαλώνουν ένα μωρό.

Ωστόσο, και το μωρό έχει δικαίωμα, δηλώνει ο Dr. Friedman – το δικαίωμα να έχει μια σχέση με μια μητέρα που είναι «100% συνδεδεμένη».

Ο Dr. Friedman προτείνει ότι η λύση είναι να μην προσλαμβάνεται νταντά πριν τα πρώτα γενέθλια του μωρού.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!