Η Εταιρεία Κ & Μ (Μοδέστου – Γλυνάτση) έρχεται πάλι να ταράξει τα νερά !!

Η εταιρεία Κ & Μ (Μοδέστου – Γλυνάτση), μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις των: Νικηφόρο, Χριστίνα Κολέτσα και του Παραδοσιακού κρητικού γλεντιού με το Νίκο Σπανουδάκη και το Γρηγόρη Παραγιουδάκη, έρχεται πάλι να ταράξει τα νερά δίνοντας «ΟΞΥΓΟΝΟ» στην νυχτερινή ζωή της Καλύμνου.
Υποδέχεται το γνωστό καλλιτέχνη ΣΑΚΗ ΑΡΣΕΝΙΟΥ σε μια και μοναδική εμφάνιση την ΤΡΙΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο EXLODE CLUB, αποδεικνύοντας έτσι ότι έχει μπει δυναμικά στον χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων παρέα με γνωστά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου.
Μέλημα μας είναι να στηρίξουμε τη νυχτερινή ζωή της Καλύμνου, να έρθουμε πιο κοντά στο κόσμο, να γίνουμε μια μεγάλη κεφάτη παρέα και να περνάμε καλά όπως εμείς ξέρουμε!
 
Τι πρέπει να κάνετε;;; Απλά ακολουθείστε μας...
 
Με εκτίμηση
Κ. Μοδέστου & Μ. Γλυνάτση
 
 
 
10877507 821611367881103 1988698198 n

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!