Η εταιρία Κ & Μ έρχεται να ''ταράξει'' την νυχτερινή ζωή διοργανώνοντας μοναδικές βραδιές

Η εταιρία Κ & Μ, των Κατερίνα Μοδέστου - Μαρία Γλυνάτη παρέα με τους συνεργάτες της, έρχεται να ''ταράξει'' την νυχτερινή ζωή διοργανώνοντας μοναδικές βραδιές παρέα με γνωστούς καλλιτέχνες του Ελληνικού μουσικού στερεώματος αποδεικνύοντας ότι έχουν μπει δυναμικά στον χώρο της διοργάνωσης events.
Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά μα πάνω απ όλα με καλή διάθεση, για να παρουσιάζουν σ όλους εσάς όμορφα πράγματα.
Νικηφόρος..... Κολέτσα.... σύντομα θ ακολουθήσουν κι άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες, κι άλλες μοναδικές βραδιές και όλα αυτά πριν το μεγάλο γεγονός των ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΊΩΝ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 γιατί μέλημα μας είναι να είμαστε όλοι μια όμορφη παρέα και να περνάμε καλά.
Απλά ακολουθήστε μας....!!!
 
 
{gallery}kandm1{/gallery}
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!