Οι Active Member αυτήν την Παρασκευή στο Colorado - Η προπώληση ξεκίνησε!

ACTIVE MEMBER, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ΡΟΔΟΣ, μουσική σκηνή Colorado. Πάνε λίγα χρόνια απ' την προηγούμενη εμφάνιση των Active Member στο νησί της Ρόδου όπου πραγματικά ήταν πολύ όμορφα! Από το καλοκαίρι εγκαινίασαν νέα ξεκινήματα με το καινούριο τους 18ο album «Cosmos Alivas», θα περάσουν για μια ακόμα εμφάνιση εφ' όλης της ύλης στο Colorado την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.  

Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia πάντα έχουν πολλά να πουν και να παρουσιάσουν πόσο μάλλον αυτή τη φορά... Τραγούδια απ' όλη τους την δισκογραφία και είναι ένα στοίχημα κάθε φορά το πως θα καταφέρουν να χωρέσουν απ' όλα κάτι.

Το συγκεκριμένο live ήταν υπόσχεση για το κοινό της Ρόδου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Colorado club, στο κέντρο της πόλης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Με κάθε εισιτήριο προπώλησης θα έχετε δώρο σε Cd το νέο άλμπουμ "Cosmos Alivas" (σε simple edition), που έχει κυκλοφορήσει μόνο σε διπλό βινίλιο και έχει ήδη εξαντληθεί.

Να είστε εκεί, να τραγουδήσουμε και να διώξουμε το σκοτάδι...

Προπώληση (θα ξεκινήσει από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου): 10 ευρώ, στο Black sheep, στο Μανουέλ (δίπλα στον ΟΤΕ), στο Colorado και στο βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή» στη Σορωνή.

Πληροφορίες στο 2241036455
Είσοδος: 12 ευρώ
ώρα έναρξης: 10:00μ.μ.
Διεύθυνση: Ορφανίδου 57, Ρόδος - τηλ. 224 103 6455


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!