Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ DJ ¨INSPIRO¨ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΊΑ ΝΟΤΊΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ!!!

Ο πολυπλατινένιος Dj και μουσικός παραγωγός Inspiro με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ιδιοκτήτης της Inspiro Digital και δημιουργός των Top 10 all - time classic House επιτυχιών Perduto, Love Is Alive, Thoughts Of You και Magic Nature. Έχει υπογράψει στις μεγαλύτερες πολυεθνικές δισκογραφικές εταιρίες, όπως Warner Music.

Universal Music, Buddha Bar, Ministry Of Sound και πολλές άλλες, απέκτησε nomination στα Best Dj Awards και έχει εμπλουτίσει μουσικά σαν Dj τις σπουδαιότερες παραγωγές και events, που έχουν λάβει χώρα στην Ελλάδα, τις 2 τελευταίες δεκαετίες, με κορυφαία στιγμή τους Ολυμπιακούς αγώνες Athens Olympic Games 2004, ως επίσημος Dj στα opening και closing ceremonies parties. Διατηρεί εδώ και χρόνια το εξαιρετικά δημοφιλές " In My House " mix show στο Nitro Radio 102,5 Athens, όπως και radio shows στο εξωτερικό, ειδικά στην Ιταλία όπου φιλοξενείται μαζί με ονόματα όπως Quentin Harris, Dimitri From Paris etc. Έχει παίξει ως guest Dj σε clubs που βρίσκονται στο Top 10 παγκοσμίως, όπως το Cavo Paradiso Mykonos, αλλά και σε αναρίθμητα δημοφιλή clubs και bars στην Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία. Η μουσική του σε ταξιδεύει πραγματικά, τα mixing skills του σε απογειώνουν και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο αγαπητούς Dj στο Ελληνικό κοινό.
INSPIRO Facebook Personal Profile :http://www.facebook.com/DJProducerInspiro INSPIRO Facebook Official Page : https://www.facebook.com/pages/Inspiro/101622159905458
Soundcloud : http://soundcloud.com/inspiro Twitter :http://twitter.com/InspiroDigital Youtube channel :http://www.youtube.com/user/InspiroDigital Beatport :http://dj.beatport.com/profile/69366 Web :http://www.inspiro.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!