Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου 2015: Κοντά μας την ημέρα των καλλιστείων θα είναι και το μοντέλο Χριστίνα Ιμερλίου (miss Δωδεκάνησος)

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Κοντά μας την ημέρα των καλλιστείων θα είναι και το μοντέλο Χριστίνα Ιμερλίου (miss Δωδεκάνησος) για να στέψει μερικά απ τα κορίτσια μας!

Το όμορφο μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο και ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14. Στα 18 της συμμετείχε στα καλλιστεία Δωδεκανήσου όπου και αναδείχτηκε Miss Δωδεκάνησος! Έπειτα ακολούθησαν προτάσεις για φωτογραφίσεις σε γνωστά περιοδικά, συμμετοχή σε video clip, πασαρέλες και άλλα πολλά… Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου 2015!!! Να είστε όλοι εκεί…


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!