Πρόσκληση για κατάθεση Αιτήσεων Αποδεσμευσης των ΑΦΜ λόγω ΔΗΦΟΔΩ από τον Δήμο Καλυμνίων

Ανακοίνωση δόθηκε από το γραφείο του Δημάρχου Καλυμνίων Γιάννη Γαλουζή, σχετικά με τους δημότες του νησιού, των οποίων έχουν δεσμευτεί οι Αριθμοί Φορολογικού Μητρώου, λόγω οφειλών σε Δημοτικό Φόρο.
Η σχετική ανακοίνωση του Δήμιου ήλθε μετά την αντισυνταγματικότητα του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., η οποία κρίθηκε από την ολομέλεια του Σ.τ.Ε. δειχνοντας πως προχωρά σε ενέργειες ώστε να αποδεσμευτούν οι ΑΦΜ των επιχειρηματιών του νησιού, που είχαν "μπλοκαριστεί¨" από την ΔΟΥ, κατόπιν εντολής της Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου.
Αξίζει να επισημανθεί πως μέχρι σήμερα έχουν δεσμευτεί οι ΑΦΜ 980 επιχειρηματιών του νησιού, ένα υπερβολικό νούμερο, αν λάβει κανείς υπ' όψιν τα οικονομικά δεδομένα του νησιού και την δυσπραγία ντόπιων επιχειρήσεων.
Δεν γνωρίζουμε αν η πρόσκληση αυτή του Δήμου προς τους επιχειρηματίες, αποτελεί το αποφασιστικό βήμα για την άρση της δέσμευσης, αφού η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει την πορεία που θα ακολουθηθεί, με τις αιτήσεις που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι.
Να σημειώσουμε πως μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση της ολομέλειας του Σ.τ.Ε., ο Δήμαρχος είχε ανακονώσει με σχετικό δελτίο τύπου, πως αποδέχεται την απόφαση και δεν προτίθεται να προβεί σε ενέργειες που θα έχουν σκοπό να την προσβάλουν, ούτε θα συμμετάσχει σε παρόμοιες διαδικασίες από άλλους φορείς.
 
"Παλμός της Καλλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!