Άλλο ένα «βαποράκι στη φάκα» της αστυνομίας στην Κάλυμνο

Μια ακόμη σύλληψη ανακοινώθηκε από την αστυνομία και αφορά ένα "βαποράκι", στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 21 γραμμάρια ηρωίνης και σχετικά σύνεργα, απαραίτητα για την διακίνηση των ουσιών.
Θα έπρεπε να προλογίζεται αυτή η ανακοίνωση των αρχών, για την σύλληψη ενός μικρο-διακινητή ναρκωτικών ουσιών, με λόγια ικανοποίησης και ανακούφισης. Φυσικά δεν υποβαθμίζεται ως γεγονός, όμως ταυτόχρονα αποτελεί και μια ακόμη ένδειξη πως στο νησί της μακροχρόνια διογκωμένης ανεργίας, της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και των μύριων προβλημάτων, η διακίνηση ναρκωτικών και η αύξηση των χρηστών, ακολουθούν κάθετη ανοδική πορεία.
Μια ολόκληρη κοινωνία, οι τοπικές αρχές, το κεντρικό κράτος μπροστά στο φαινόμενο παραμένουν απλοί θεατές, ενώ οι δομές αντιμετώπισης του προβλήματος, δεν πλαισιώνονται από όλους, με αποτέλεσμα η νεολαία του νησιού, που ακόμη δεν έχει μεταναστεύσει, είναι έρμαιο των κυκλωμάτων του εμπορίου ναρκωτικών.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, χθες Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, "συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Α.Τ., ένας 22χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του κατηγορούμενου όπου βρέθηκαν σε διάφορα σημεία και στην κατοχή του:
 
• Ποσότητα ηρωίνης βάρους 21 γραμμαρίων
• Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• Δυο ναρκωτικά χάπια
• Κενές πλαστικές συσκευασίες και σύνεργα κοπής-διαμοιρασμού ναρκωτικών ουσιών με υπολείμματα ηρωίνης
• Το χρηματικό ποσό των 625,5 ευρώ
• Κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες sim σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.
 
Τα παραπάνω ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και σε συνδυασμό με το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε πρόεκυψαν στοιχεία διακίνησης ναρκωτικών από τον συλληφθέντα".
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!