Σεβαστός Κορφιάς: "Ανατροπή με τους εικοσάρηδες"

Είναι μόλις 28 χρονών και ήδη "δοκιμάζεται" για δεύτερη φορά στις εθνικές εκλογές με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", δίπλα στον Πάνο Καμμένο.

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλυμνίων και αντ/δρος του ΔΛΤ Σεβαστός Κορφιάς, για δεύτερη φορά "εκτίθεται" στους συμπατριώτες του Δωδεκανήσιους και ζητά την ψήφο τους για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δηλώνοντας πιστός στους στόχους και τους σκοπούς του κόμματός του.

Καλεί τους Δωδεκανήσιους να αντιδράσουν στην μνημονιακή πολιτική και στον εκφοβισμό που επιχειρείται από τα κόμματα που υπηρετούν αυτή την πολιτική και καλεί τους συμπατριώτες του να στηρίξουν την υποψηφιότητά του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Με θάρρος ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσει η φωνή μας να ακουστεί! Γιατί η Δωδεκάνησος δικαιούται μια έντιμη αντιμετώπιση!"

πηγή: http://palmostiskalymnou.blogspot.gr/2015/01/blog-post_70.html#more


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!