Ο...ανίκητος Γιώργος: «Ανακοίνωσα το μνημόνιο από το Καστελόριζο για να αναδείξω το νησί»!

Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Ο Γιώργος Παπανδρέου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως θα έπρεπε να χειροκροτηθεί για την επιλογή του να ανακοινώσει την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο από το Καστελόριζο γιατί με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε το νησί σε πρώτο πλάνο διεθνώς!

Όπως ανάφερε ο πρώην πρωθυπουργός, είχε ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι εκεί και προφανώς συνδύασε την απόφαση-σταθμό με την παρουσία του «για να αναδείξει ένα ελληνικό νησί».

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών επισήμανε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα κόμμα ριζοσπαστικό με σοσιαλιστικές αξίες και πως αυτό θα χρειαζόταν σήμερα απέναντι στο μνημόνιο, αλλά δεν είναι. «Έχασε το όραμα, αφομοιώθηκε. Δεν θέλω να το προσωποποιήσω. Υπάρχει, βέβαια, ευθύνη κάθε φορά της ηγεσίας αλλά είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα και ο καθένας είχε τις προσωπικές του πρωτοβουλίες, συμφέροντα», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε επιμείνει στο δημοψήφισμα μετά από τις Κάννες τις οποίες, όπως είπε, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει μόνος του.

Κατηγόρησε, εξάλλου, τον πρώην διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο πως το 2009 του είχε πει απλώς ότι «το έλλειμμα μπορεί να γίνει διψήφιο», ενώ επανάλαβε πως ανατράπηκε από τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
koutipandoras.gr

πηγή: http://palmostiskalymnou.blogspot.gr/2015/01/blog-post_18.html#more


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!