Κεντρική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στην Κάλυμνο με την Αγλαΐα Κυρίτση

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου έγινε χθες Τρίτη (20/1/15) η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου, με βασική ομιλήτρια την υποψ. βουλευτή επικρατείας του κόμματος, δημοσιογράφο Αγλαΐα Κυρίτση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι υποψήφιοι βουλευτές στα Δωδεκάνησα, Ηλίας Καματερός γραμματέας της ΝΕ Βορείου Συγκροτήματος του κόμματος, γνωστό στέλεχος της αριστεράς στης περιοχή μας, με πολύχρονη παρουσία στον χώρο και η Ματίνα Κατσίβελη από Λέρο. Οι ομιλητές στάθηκαν στην ανάγκη στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου και την ανάδειξή του σε πρώτο κόμμα με αυτοδυναμία, ώστε να τελειώσει η καταστροφική λιτότητα των μνημονιακών πολιτικών και να έλθει η Ελπίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η κεντρική ομιλήτρια Α. Κυρίτση αναφέρθηκε φυσικά εκτός των άλλων και στην περίπτωση της ΕΡΤ, στο "μαύρο" που επιβλήθηκε, αφού ήταν δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων από το προαύλιο του Ραδιομεγάρου, όταν είχαν εισβάλει τα ΜΑΤ.Δεν υπήρξε όμως η αναμενόμενη παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, που γέμισε βέβαια την αίθουσα του Αναγνωστηρίου, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική, δεδομένου ότι αφορούσε την εκδήλωση του κόμματος που όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Φυσικά ρόλο έπαιξε και η ώρα της εκδήλωσης, αφού ήταν ακόμη ανοικτά τα καταστήματα.

Ανεξάρτητα όμως από την παρουσία του κόμσου, αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως οι ομιλητές μετέφεραν το μήνυμα πως την προσεχή Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών και ότι μια κυβέρνηση της αριστεράς θα είναι ο φορέας της "Ελπίδας και της Αλλαγής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!