Η Κεντρική Ομιλία Άγγελου Καλαθιανάκη στην Κάλυμνο

Την κεντρική του ομιλία στην Κάλυμνο πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, συμπατριώτης μας Άγγελος Καλαθιανάκης.  

Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ο Καλύμνιος υποψήφιος μίλησε στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου, σε ένα αρκετά μεγάλο ακροατήριο, απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του και καλώντας τους να στηρίξουν την υποψηφιότητά του την Κυριακή 25 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Α. Καλαθιανάκης, η παρουσία του κόσμου ήταν ενθαρρυντική για τον αγώνα που διεξάγει για την Κάλυμνο και τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Το παρών στην ομιλία έδωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος. Ο Γ. Χατζημάρκος ως γνωστόν έχει συνεργαστεί στενά με τον Καλύμνιο υποψήφιο τόσο σε επίπεδο Επιμελητηρίου, όσο και στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, αφού ο Α. Καλαθιανάκης ήταν στο ψηφοδέλτιο του σημερινού Περιφερειάρχη.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Καλυμνίων Γιάννης Γαλουζής, αλλά και οι Έπαρχοι Καλύμνου και Κω, Γιάννης Θεμέλαρος και Γιώργος Χαλκιδιός, ενώ τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισαν ο Πρόεδρος της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαρίνος και ο "παλαίμαχος" του κόμματος Δρόσος Ταυλάριος, ο οποίος να σημειώσουμε πως συμπαρίσταται στην προσπάθεια του Α. Καλαθιανάκη με την πείρα και τις γνώσεις του σε επίπεδο εθνικών εκλογών.

Η παρουσία του κόσμου έδειξε μια καλή οργάνωση και κινητοποίηση των φίλων του κόμματος και του Καλύμνιου υποψηφίου.

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!