Νέα φωτογραφία – σοκ από έξωση στην Ισπανία: ΜΑΤ μέσα σε διαμέρισμα, αφού έσπασαν την πόρτα

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Αυτά συμβαίνουν στην χώρα του Μ. Ραχόι, του ισπανού πρωθυπουργού που πριν μερικές μέρες ήλθε για να συμπαρασταθεί στον "φίλο" του Αντ. Σαμαρά.

Τα ΜΑΤ ανέλαβαν να «καθαρίσουν» ένα διαμέρισμα από τους... ιδιοκτήτες του, την οικογένεια της Σεσίλια Παρέδες, στη Μαδρίτη.
Η 43χρονη Παρέδες και ο 35χρονος άνεργος σύζυγός της, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, και οι δύο με καταγωγή από το Εκουαδόρ, βρίσκονται πια στο δρόμο με τρία παιδιά: Τον 16χρονο Αντρέα, τον 7χρονο Μιγκέλ και ένα νεογέννητο βρέφος.

Η οικογένεια δεν μπορούσε πλέον να πληρώνει τις δόσεις του δανείου απ' όταν η Παρέδες απολύθηκε, πριν δυο χρόνια. Η κρατική επιχείρηση, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το διαμέρισμα, το πούλησε πριν ένα χρόνο σε έναν επενδυτή, μαζί με τουλάχιστον άλλα 1.800 διαμερίσματα τα οποία είχαν κατασκευαστεί για τα πιο χαμηλά κοινωνικά στρώματα.

Ο νέος ιδιοκτήτης ζήτησε την έξωση της οικογένειας, την οποία πραγματοποίησαν τα ΜΑΤ τα οποία εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα.

Πριν λίγους μήνες μία άλλη φωτογραφία από έξωση στην Ισπανία έκανε το γύρο του κόσμου: Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έχει συγυρίσει, για τελευταία φορά, το σπίτι της και περιμένει να την διώξουν.

Στην Ισπανία έχει σημειωθεί μπαράζ εξώσεων, απ' όταν το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας ανέστειλε τον Ιούλιο του 2013 την εφαρμογή μέτρων προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι υποστήριζε ότι με τη νομοθεσία αυτή παραβιάζονταν τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα των τραπεζών.

Μοναδικός σύμμαχος των θυμάτων των εξώσεων στην Ισπανία, συλλογικότητες πολιτών που προσπαθούν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο την έξωση των συμπολιτών τους. (Πηγή Ποντίκι)

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!