Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 Στόχος η εκπροσώπηση του Βορείου Συγροτήματος με τρεις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα

Ο φόβος και τα προεκλογικά τεχνάσματα δεν πέρασαν, την Κυριακή ο τόπος μας αλλάζει σελίδα αλλά και η Ευρώπη περιμένει την αλλαγή δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός δύο ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Ο κ. Καματερός τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία ώστε να δημιουργήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και σημειώνει τις προτεραιότητές του στα Δωδεκάνησα που αφορούν το ακτοπλοϊκό, την υγεία και τον τουρισμό.

Εν τω μεταξύ οι εκτιμήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για δυνατότητα κατάκτησης τριών εδρών στα Δωδεκάνησα με σοβαρό ενδεχόμενο την εκπροσώπηση της Κω (και φυσικά του ολόκληρου του Βορείου Συγκροτήματος).

(Πηγή: ΔΗΡΑΣ)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!