Στην κυκλοφορία 3 λεωφορεία και δωρεάν το νερό από τα Water Kiosk

Η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Γαλουζή, προχώρησε σε δύο σημαντικές δράσεις, που αφορούν την κυκλοφορία 3 λεωφορείων για τις ανάγκες της Δημοτικής Συγκοινωνίας και την κατάργηση του αντίτιμου στην προμήθεια νερού από τους διανομείς Water Kiosk.

Με τρία λεωφορεία θα μπορεί η Δημοτική Συγκοινωνία του νησιού να πραγματοποιεί το μεταφορικό της έργο, ενώ εντός των ημερών προβλέπεται να προστεθεί και ένα τέταρτο όχημα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του επιβατικού κοινού της Καλύμνου. Το ένα από τα τρία λεωφορεία αφορά την δωρεά που έγινε από συμπατριώτισσά μας της Αθήνας και τα δύο είναι τα υπάρχοντα, τα οποία επισκευάστηκαν και εφοδιάστηκαν με τα απαραίτητα έγγραφα (άδεια, ασφάλεια και πιστοποίηση από ΚΤΕΟ).

Η δεύτερη ενέργεια στην οποία προχώρησε η Δημοτική Αρχή, αφορά την κατάργηση του αντίτιμου για την παροχή νερού από τις μικρές μονάδες αφαλλάτωσης που είχε εγκαταστήσει η προηγούμενη Δημαρχία (επί προεδρίας ΔΕΥΑΚ του αείμνηστου Γιώργου Κοπανέζου). Οι διανομείς αυτοί, των οποίων η προμήθεια έγινε από την εταιρεία ΤΕΜΑ, είχαν κερματοδέκτες και έπρεπε να καταβληθεί ένα πολύ μικρό ποσό για το νερό. Αυτό τώρα καταργείται και η παροχή αφαλλατωμένου νερού είναι πλέον Δωρεάν.

Μικρές ενέργειες, που θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει "αυτονόητες" παροχές προς την κοινωνία από την ΔΑ, που όμως σήμερα, με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες, αποκτούν μιαν ιδιαίτερη βαρύτητα και οφείλουν να δημοσιεύονται για την τοπική ενημέρωση.

(Οι πληροφορίες από την σελίδα "Αργώ της Καλύμνου")

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!