Στην Κάλυμνο ο Π. Καμμένος παραμονή των εκλογών

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην Κάλυμνο βρέθηκε σήμερα ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά την παρουσία του στην Ρόδο.

Ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στα Δωδεκάνησα ο Π. Καμμένος έδωσε έμφαση στην περιοχή, αφού το κόμμα του προσδοκεί να είναι εκείνο που θα κατακτήσει την πέμπτη έδρα στον νομό. Έτσι αποφάσισε να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία στην περιοχή, ώστε να βρεθεί κοντά στους φίλους και οπαδούς του κόμματος του.

Τις πρωινές ώρες βρέθηκε στην Κάλυμνο, όπου τον υποδέχτηκε ο υποψήφιος του ψηφοδελτίου του κόμματος από την Κάλυμνο, Σεβαστός Κορφιάς και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κω ενώ αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Νίσυρο. Πριν την αναχώρησή του ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο του νησιού Γιάννη Γαλουζή στο Δημοτικό Μέγαρο.

"Παλμός της Καλύμνου"

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!