Πολιτική ορκωμοσία Τσίπρα και κατάθεση στο Σκοπευτήριο Καισαριανής - Χωρίς Σαμαρά η παράδοση της Πρωθυπουργίας

Πολιτικά και όχι θρησκευτικά έγινε η ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ορκίστηκε να τηρεί το Σύνταγμα και τους νόμους και να υπηρετεί πάντα το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κάρολο Παπούλια.

Είναι ο πρώτος ηγέτης της χώρας που δίνει πολιτικό όρκο, ενώ "ειδικό σημειολογικό βάρος" έχει η κίνηση Τσίπρα να καταθέσει λουλούδια στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, αμέσως μετά την ορκωμοσία.

Άρνηση Σαμαρά να ... παραδώσει την κυβέρνηση στον Τσίπρα
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραλάβει από τον προκάτοχό του, Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, για να παραδώσει την πρωθυπουργία και έτσι η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων πρωθυπουργού θα γίνει από τον Κώστα Μπούρα, διευθυντή του γραφείου του Α. Σαμαρά στο διευθυντή του γραφείου του Α. Τσίπρα, Νίκο Παππά.

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!