Ένας Δωδεκανήσιος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην νέα κυβέρνηση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και σε αναμονή της ανακοίνωσης του νέου κυβερνητικού σχήματος από τον Αλέξη Τσίπρα, βέβαιη πρέπει να θεωρείται η τοποθέτηση στην θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου του Γαβριήλ Σακελαρίδη.

Μετά την επιλογή του από τον Α. Τσίπρα ως υποψηφίου για την διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, ο "μικρός" του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σακελαρίδης που γεννήθηκε μόλις το 1980, θα κληθεί να υπηρετήσει την νέα κυβέρνηση δίπλα στον Πρωθυπουργό, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι ο "εκ δεξιών" πάντα του Προέδρου της κυβέρνησης.

Ο 35χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, είναι από τα πλέον "έμπιστα" πρόσωπα του νέου πρωθυπουργού και βρίσκεται στο στενό του περιβάλλον. Με καταγωγή από Νίσυρο αλλά και Κάλυμνο, ο "νεαρός" οικονομολόγος, με σπουδές σε Ελλάδα και Αμερική και μέλος του ΔΣ του ινστιτούτου "Νίκος Πουλαντζάς", είχε δώσει με επιτυχία την μάχη για τον Δήμο της Αθήνας, ως "εκλεκτός" του Προέδρου Αλ. Τσίπρα και δυσκόλεψε πολύ τον Γ. Καμίνη, αφού τερμάτισε δεύτερος μεν αλλά με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξης του 48,60% στις εκλογές του 2014.

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!