Αφαιρέθηκαν τα "κάγκελα της ντροπής" από την πλατεία Συντάγματος

Τέσσερα χρόνια συμπλήρωσαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί το 2011, την εποχή που το κίνημα των Αγανακτισμένων ήταν σε πλήρη έξαρση και υπήρχαν φόβοι απόπειρας εισόδου εντός της Βουλής.

Όμως επειδή ισχύει το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού" αλλά και γιατί δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει για τις μνημονιακές κυβερνήσεις ο "φόβος του λαού", δεν απομακρύνθηκαν από τότε και παρέμειναν ως "μνημείο" ντροπής, περιορισμού της ελευθερίας των πολιτών.

Έμειναν εκεί ως σύμβολο των απομονωμένων από την κοινωνία κυβερνήσεων, που νομοθετούσαν καταργώντας το κοινοβούλιο με τις περιβόητες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, καταπατώντας κάθε πολιτική ελευθερία και εξαθλιώνοντας έναν ολόκληρο λαό.

Τα "κάγκελα της ντροπής" έμεναν για να θυμίζουν εκτός των άλλων και τα κάγκελα στις "εθνικές παρελάσεις της ντροπής", χωρίς τους πολίτες και μόνο με την παρουσία των ... επισήμων, της πολιτικής ηγεσίας μιας χώρας, που φοβόνταν την οργή των πολιτών, που γνώριζε ότι το μόνο που πρόσφερε σ' αυτό τον τόπο ήταν η καταστροφή και η δυστυχία, οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, οι χιλιάδες αυτοκτονίες της απογοήτευσης, οι 300 χιλιάδες νέων επιστημόνων, που μετανάστευσαν για μια καλύτερη μοίρα και γι αυτό κρύβονταν πίσω από "κάγκελα" και διμοιρίες των ΜΑΤ, για αυτό φοβόντουσαν να κυκλοφορήσουν μέσα στην κοινωνία.

Η απόφαση για την απομάκρυνση τους ήλθε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος είχε πει ότι το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει είναι να φύγουν τα κάγκελα από το Σύνταγμα.

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!