Επεισόδιο με τούρκικα μαχητικά στα Ίμια ενώ ο Π. Καμμένος έριχνε στεφάνι

Την ώρα που o υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος πραγματοποιούσε ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων για τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους, το βράδυ της κρίσης των Ιμίων.  

Εμφανίστηκαν στην περιοχή δύο τουρκικά f-16, ωστόσο, έγκαιρα, στο σημείο έφτασαν δύο ελληνικά F-16 τα οποία «απομάκρυναν» τα τούρκικα αεροσκάφη! Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος έριξε κανονικά το στεφάνι στην θάλασσα, αποδίδοντας φόρο τιμής στους νεκρούς αξιωματικούς.

Λόγω της έγκαιρης παρέμβασης των ελληνικών μαχητικών, δεν υπήρξε παρενόχληση του ελικοπτέρου του ΥΕΘΑ, το οποίο πέταξε κανονικά για την Κρήτη όπου ήταν και ο τελικός του προορισμός.
Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!