"Καλωσόρισμα στο Ντάργουιν" Μια ενημερωτική ημερίδα για την Ομογένεια της πόλης

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Δήμος του Ντάργουιν σε συνεργασία με την Επιτροπή Αδελφοποίησης Ντάργουιν-Καλύμνου, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στο Ορθόδοξο Ελληνικό σχολείο (17 Chapman Rd,Rapid Creek) στα πλαίσια ενημέρωσης σχετικά με τις κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης, διοργανώνει σχετική ενημερωτική ημερίδα, με την ονομασία "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ στο ΝΤΑΡΓΟΥΙΝ".

Η ημερίδα -στην οποία συμμετέχουν περίπου 20 κοινωνικές δομές -του Δήμου του Ντάργουιν, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται και έχει ως σκοπό, την ακόμα μεγαλύτερη ενδυνάμωση σχέσεων του Δήμου του Ντάργουιν με την Ελληνική Παροικία, αφού ως γνωστόν οι Έλληνες που διαμένουν στην περιοχή είναι περισσότεροι από 10.000.

Η ημερίδα (5-8μ.μ) εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, ενώ θα δίνονται και οι σχετικές ενημερωτικές πληροφορίες προς τους ενδιαφερομένους για τις διάφορες κοινωνικές δομές του Δήμου.

Την εκδήλωση εκτός τον Δήμο του Ντάργουιν και την NORTHERN TERRITORY GOVERMMENT, στηρίζουν εμπράκτως η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα (παραχώρηση αίθουσας κ.α.) CHARLES DARWIN UNIVERSITY,YOUTH ADVISORY GROUP,DARWIN COMMUNITY LEGAL SERVICE κ.α.

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!