Η. Καματερός: "Στόχος η έκφραση και η στήριξη όλων των νησιωτών της περιοχής"

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

{gallery}20095{/gallery}
Μετά την εκλογή του ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, ο Ηλίας Καματερός με το παρακάτω μήνυμα θέλησε να απευθυνθεί στους συμπολίτες του και να τους ευχαριστήσει για την στήριξη.

Αυτό που τονίζει το "παλαίμαχο" στέλεχος της αριστεράς στην περιοχή μας, είναι το γεγονός πως στο πρόσωπό του δικαιώθηκε ο λαός που βασανίστηκε και υπέφερε από την καταστροφική πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Ο Η. Καματερός, είναι ένας άνθρωπος που έχει "στο ενεργητικό του" μια μακρά προσφορά σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, τόσο με την δράση του μέσα από τις γραμμές του αριστερού κινήματος, όσο και ως αρχιτέκτονας με τις παρεμβάσεις του σε μια προοδευτική κατεύθυνση. Αυτή η πορεία του Η. Καματερού, εκφράστηκε από την στήριξη των κατοίκων του Β.Σ. που τον τίμησαν με την ψήφο τους και του "ανέθεσαν" να εκφράσει τις αγωνίες των κατοίκων και να παλέψει από τα έδρανα της βουλής για την ξεχασμένη μέχρι σήμερα νησιωτικότητα.

Είναι δεδομένο πως μια κυβερνητική πολιτική, επηρεάζει κάθε περιοχή της χώρας και η ασκούμενη αυτή πολιτική καθορίζει την πορεία ανάπτυξης συνολικά της περιφέρειας, ακόμα και της νησιωτικής. Όμως η παρουσία ενός νησιώτη βουλευτή στα έδρανα του κοινοβουλίου και στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων, είναι μια καθοριστική παράμετρος για την νησιωτική επαρχία, από τη στιγμή που οι ιδιαιτερότητες του χώρου και ειδικά της δικής μας ακριτικής περιοχής, θα μπορούν να γίνονται αντιληπτές πιο εποικοδομητικά από την κεντρική εξουσία.

Σ' αυτή την κατεύθυνση, η παρουσία ενός αριστερού βουλευτή και μάλιστα της κυβερνητικής παράταξης, όπως είναι ο Ηλίας Καματερός, θα μπορέσει να συνεισφέρει τα μέγιστα στην κατεύθυνση επανάκαμψης των νησιών της περιοχής του Βορείου Συγκροτήματος αλλά και της υπόλοιπης Δωδεκανήσου.

Η σύνταξη του "Π.τ.Κ." εύχεται στον "νέο" βουλευτή να είναι καλοτάξιδος στις δύσκολες "θάλασσες" της κεντρικής πολιτικής σκηνής και ωφέλιμος για τους νησιώτες της περιοχής μας.

Διαβάστε το μήνυμα του Ηλία Καματερού: ΕΔΩ - Παλμός της Καλύμνου

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!