Παλλαϊκό Συλλαλητήριο και στην Κάλυμνο την ημέρα της διαπραγμάτευσης - Η ώρα των πολιτών

Η πορεία της χώρας μπαίνει πλέον σε μια τροχιά, όπου για πρώτη φορά μια ελληνική κυβέρνηση θα σταθεί απέναντι στους δανειστές και θα διαπραγματευτεί, όχι μόνον το ελληνικό χρέος, αλλά την ίδια αξιοπρέπεια και την επιβίωση ενός ολόκληρου λαού.  

Οι στιγμές είναι ιστορικές και η ευθύνη για την πορεία και το μέλλον της Ελλάδας, δεν ανήκει μόνο σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση, αλλά σε ολόκληρο τον λαό, που επί πέντε και πλέον χρόνια βρίσκεται στην μέγγενη της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας και του τραπεζικού καπιταλισμού.

Οι λαϊκές μάζες, που βίωσαν αυτή την τραγική εμπειρία, που δεν τους άξιζε, οφείλουν να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της ελληνικής πολιτικής και να διαδηλώσουν σε όλες τις πλατείες και τους δρόμους της χώρας, πως δεν θα επιτρέψουν πλέον την συνέχιση της υποτελούς τακτικής, αλλά απαιτούν από την εθνική αντιπροσωπεία να ορθώσει το ανάστημα στις Βρυξέλες και να απαιτήσει τα δίκαια του λαού και του τόπου.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί, έχοντας στο πλάι της τον ελληνικό λαό, σύσσωμο και αποφασισμένο να μην επιτρέψει ξανά την ποδοπάτηση της Αξιοπρέπειάς του, της Εθνικής του Ανεξαρτησίας και πως δεν παζαρεύεται την επιβίωση του και το μέλλον των επόμενων γενεών, που υπονόμευσαν με κυνισμό οι πολιτικές της εθνικής ταπείνωσης.

"Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί" πρέπει να είναι το σύνθημα κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, κάθε Καλυμνιάς και Καλύμνιου, κάθε ελεύθερου ανθρώπου, σε κάθε γωνιά της χώρας και της Ευρώπης, χωρίς αγκυλώσεις και "αναίτιες" κομματικές περιχαρακώσεις.

Η πλατεία της Καλύμνου αλλά και της κάθε περιοχής, θα πρέπει να γίνει χώρος μιας ιστορικής και ειρηνικής επανάστασης των καταπιεσμένων και εξαθλιωμένων ελλήνων και η αρχή της

Η ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου, ως ημέρα της συγκέντρωσης, είναι ενδεικτική και θα καθοριστεί όταν θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

Η σελίδα στο facebook που καλεί στο παλλαϊκό συλλαλητήριο είναι: https://www.facebook.com/events/727301870717283/

 

Διαβάστε Περισσότερα ... "ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!