Η "παρθενική" ομιλία του Δωδεκανήσιου Βουλευτή Η. Καματερού στην Βουλή

Την παρθενική του ομιλία στη Βουλή, έκανε σήμερα Τρίτη απόγευμα ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, στα πλαίσια συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης .
Ο Κώος πολιτικός ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στη νησιωτικότητα λέγοντας χαρακτηριστικά :
 
« Για τη νησιωτική πολιτική όσοι δεν έχετε ζήσει στα νησιά, δεν μπορείτε να την καταλάβετε. Και δεν το λέω για να σας κατηγορήσω. Το λέω για να σας προετοιμάσω, γιατί το επόμενο διάστημα που εδώ θα νομοθετούμε εμείς οι νησιώτες βουλευτές θα σας ταράξουμε στη νησιωτικότητα στα νομοσχέδια.»
 
Στη συνέχεια ο Ηλίας Καματερός αναφέρθηκε στον αποκλεισμό που αισθάνονται οι νησιώτες λόγω της ελλιπούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν φτάνει που δεν υπάρχουν καράβια για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, αλλά και τα εισιτήρια είναι πανάκριβα, ενώ το ίδιο ισχύει και στα αεροπορικά εισιτήρια.
 
Ακολούθως μίλησε για την ανασφάλεια που αισθάνονται οι νησιώτες ιδιαίτερα στα θέματα της υγείας.
 
Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές.
 
Έκλεισε δε την ομιλία του αναφερόμενος στους λανθασμένους τρόπους που ακολουθούνται στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών της Δωδεκανήσου.(Πηγή: kalymnos-news.gr)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!